Perniagaan Gaya Pos

 
 
Bagaimana Menjalankan Perniagaan Yang Lumayan Dirumah satu teknik urusniaga melalui pos yang terbukti berkesan membuat WANG BESAR dengan cara yang paling mudah, cepat berkesan dan BANYAK!!

Lupakan apa sahaja yang anda penah dengar tentang Perniagaan Pos daripada mereka yang menggelarkan diri mereka "PAKAR". Apa yang saya lakukan ialah menghuraikan satu persatu teknik terkini membuat wang dengan mudah dan cepat melalui Perniagaan Pos. Anda mungkin pernah mendengar atau mencuba pelbagai program melalui pos sebelum ini, dan nasihat saya- lupakan sahaja semuanya! Anda akan kerugian masa (dan mungkin ribuan ringgit) cuba untuk mencari teknik yang berkesan. Atau anda boleh menjimatkan masa dan wang ringgit dengan mengikut formula saya.
 
Sudah penat bekerja untuk orang lain? Mahukan cara mudah buat duit di rumah?

"Ketahui Bagaimana Saya Meraih Pendapatan RM300 Hingga RM1000 Seminggu Atas Angin Tanpa Modal Yang Besar? Sambil Berehat Menonton tv Dan Minum Nescafe, Walaupun Anda Tiada Modal, Produk Dan Pengalaman"
 
Sila Teliti Maklumat Pada Laman Web Ini Sebelum Anda Membeli E-Book Perniagaan Pos Atau Menghadiri Sebarang Seminar Atau Kursus Perniagaan Pos.

Adakah anda...
  • Telah mencuba berbagai perniagaan atau skim mendapatkan wang melalui pos yang menjanjikan wang yang banyak, tetapi gagal dan sebaliknya wang anda yang lesap??
  • Ingin menceburi perniagaan pos yang sebenar tetapi tidak tahu dimana hendak bermula ?
  • Telah mempunyai perniagaan dan ingin mengembangkannya secara pos untuk mencapai pasaran yang lebih luas dan menembusi pasaran global!
  • Bosan mengikuti seminar dan bengkel perniagaan pos tetapi masih GAGAL membina perniagaan pos anda sendiri ?
  • Letih dan mengantuk membaca ebook dan segala panduan membina perniagaan pos tetapi banyak masalah teknikal yang anda tidak memahaminya dan tidak dapat menyelesaikannya ?
  • Tiada masa untuk menghadiri seminar atau bengkel, atau kursus yang dianjurkan tidak terdapat di tempat anda ?
  • Dan yang penting ... tak sanggup untuk mengeluarkan kos yang begitu tinggi untuk satu bengkel yang berlangsung hanya 1 hari sahaja !! 
Ebook ini mengandungi Empat Bahagian :

Bahagia Pertama, saya memberi penekanan kepada pengenalan perniagaan pos iaitu apa makna perniagaan pos, bagaimana mendaftar syarikat, produk apa yang sesuai dijual secara pos dan sebagainya.

Bahagian Kedua pula, saya menekankan bagaimana membuat pengiklanan yang berkesan secara offline yang berkesan melalui surat khabar, majalah, tabloid, poster dan sebagainya. 


Bahagian Ketiga pula, bagaimana membuat pengiklanan yang berkesan secara online/internet yang berkesan iaitu pembinaan laman web secara ringkas, pengiklanan berkesan melalui internet (yahoo groups, friendster, myspace, email, adsense, pengiklanan percuma dan banyak lagi). Dan

Bahagian Keempat. saya selitkan motivasi untuk mereka yang ingin menjadi jutawan bisness perniagaan pos in.

 MAKLUMAT SELANJUTNYA : KLIK DI SINI